Hlavní strana Hlavní strana

Filé v alobalu

- 2. a 3. fáze -

Ingredience:

4 větší plátky rybího filé, 120 g bílého jogurtu (max. 1,5% tuku),
2 velké cibule,
2 lžíce hořčice,
1 lžička kari koření,
šťáva z 1 citronu,
pepř, sůl


Postup přípravy:

Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme s jogurtem, kořením kari, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme (naložíme) jogurtovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut. Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s vařenou zeleninou (květák, brokolice, fazolové lusky apod.).




© 2010 - 2015 Dukanova-dieta.cz | dukan@dukanova-dieta.cz | Designed by - 2019  

Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.