Hlavní strana |
Filé v alobalu - 2. a 3. fáze - Ingredience: 4 větší plátky rybího filé, 120 g bílého jogurtu (max. 1,5% tuku), 2 velké cibule, 2 lžíce hořčice, 1 lžička kari koření, šťáva z 1 citronu, pepř, sůl Postup přípravy: Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme s jogurtem, kořením kari, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme (naložíme) jogurtovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut. Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s vařenou zeleninou (květák, brokolice, fazolové lusky apod.). |