Hlavní strana
Dieta Protal
Dietní test
Dietní jídelníček
Recepty
BMI
Literatura
Dotazy a odpovědí
Dieta Protal
Úvodem
Pravidla
Výrobky obsahující proteiny
Koření
Zakázané výrobky 1. a 2. fázi
Povolena zelenina ve 2. fázi
Základní pojmy
Sacharidy
Tuky
Bílkoviny
Index tělesné hmotnosti BMI
Části diety
1. fáze - útočná
2. fáze - rovnoměrná ztráta
3. fáze - upevňující
Fáze definitivní stabilizace
Dietní jídelníček
Týdenní pro 1. fázi
Týdenní pro 2. fázi
Ceník jídelníčků na míru
Zeptejte se nás
Nejčastější dotazy
Jsme na Facebook'u
Cookies
Reklama
Recepty
Domácí pekárna
Moučníky
Ostatní
Pokrmy z drůbeže
Pokrmy z masa
Pokrmy z mléka
Pokrmy z ryb
Pokrmy z vajec
Pokrmy ze zeleniny
Polévky
Předkrmy/chuťovky
Saláty
Dietní test
...
Recepty
Pizza
Ingredience:
Těsto:
2 lžíce ovesných otrub
1 lžíce pšeničných otrub
1/4 kostky droždí 2,5 g nebo baliček sušených
2 lžíce řeckého jogurtu 0% tuku, může být i homogenizovány tvaroh
1 vejce
špetka soli
Na pizzu:
10 dkg žampionů
3 plátky šunky nebo jiné nízkotučné uzeniny
1/2 červené cibule
1 lžíce rajčatového protlaku s nízkým obsahem cukru
6-7 g nízkotučného sýra
1 lžička pizza koření nebo jiné
Tvarohový koláč
Ingredience:
7 vajec
1 kg nízkotučného měkkého tvarohu (2,5 - 5% tuku)
aroma
3-4 lžíce sladidla
1 lžíce kukuřiční škrobě
Brokolicovo-květákový salát
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
1 malý květák nebo 400 g mraženého
1 malá brokolice nebo 400 g mražené
4 vařená vejce
200 g drůbeží šunky
1 menší cibule
150 ml bílého jogurtu (max. 1,5% tuku)
hořčice, sůl, citronová šťáva, popř. bylinky
Salát ze syrového celeru
Ingredience
1 střední celer,
50 g strouhaného křenu,
šťáva z jedné půlky citronu,
sůl,
100 g selského jogurtu,
petrželová nať
Šmakoun na žampionech
Ingredience
šmakoun,
žampiony,
kousek pórku nebo cibule,
sůl, drcený kmín, pepř
Pečené plněné papriky
Ingredience:
8 ks paprik
4 rajčata
2 velké cibule
300 g mletého masa
1 menší celer
2 střední mrkve
1 petržel kořen
sladká paprika
pepř
sůl
Zapečený lilek s mletým masem
Ingredience:
1 lilek,
200g mletého hovězího masa,
sůl,
provensálské koření,
koření na mletá masa,
cibule,
česnek
Filé v alobalu
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
4 větší plátky rybího filé, 120 g bílého jogurtu (max. 1,5% tuku),
2 velké cibule,
2 lžíce hořčice,
1 lžička kari koření,
šťáva z 1 citronu,
pepř, sůl
© 2010 - 2015 Dukanova-dieta.cz | dukan@dukanova-dieta.cz | Designed by - 2023
Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.