Hlavní strana
Dieta Protal
Dietní test
Dietní jídelníček
Recepty
BMI
Literatura
Dotazy a odpovědí
Dieta Protal
Úvodem
Pravidla
Výrobky obsahující proteiny
Koření
Zakázané výrobky 1. a 2. fázi
Povolena zelenina ve 2. fázi
Základní pojmy
Sacharidy
Tuky
Bílkoviny
Index tělesné hmotnosti BMI
Části diety
1. fáze - útočná
2. fáze - rovnoměrná ztráta
3. fáze - upevňující
Fáze definitivní stabilizace
Dietní jídelníček
Týdenní pro 1. fázi
Týdenní pro 2. fázi
Ceník jídelníčků na míru
Zeptejte se nás
Nejčastější dotazy
Jsme na Facebook'u
Cookies
Reklama
Recepty
Domácí pekárna
Moučníky
Ostatní
Pokrmy z drůbeže
Pokrmy z masa
Pokrmy z mléka
Pokrmy z ryb
Pokrmy z vajec
Pokrmy ze zeleniny
Polévky
Předkrmy/chuťovky
Saláty
Dietní test
...
Recepty
Kapr v jogurtu
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
kapr nebo jiná ryba - stažený, bílý jogurt (max. 1,5% tuku), sůl, pepř
Tvarohový koláč
Ingredience:
7 vajec
1 kg nízkotučného měkkého tvarohu (2,5 - 5% tuku)
aroma
3-4 lžíce sladidla
1 lžíce kukuřiční škrobě
Tvarohový dort II
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
1 kg měkkého tvarohu (max. 1,5% tuku)
6 vajec
1 sklenice nízkotučného mléka
8 lžíci kukuřiční škrobě
9 lžiček sladidla na pečeni
několik kapek aroma
Pečené plněné papriky
Ingredience:
8 ks paprik
4 rajčata
2 velké cibule
300 g mletého masa
1 menší celer
2 střední mrkve
1 petržel kořen
sladká paprika
pepř
sůl
Jarní salát
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
rajčata, okurky, ředkvičky, paprika, bílý jogurt (max. 1,5% tuku), hořčice
Housky
- 1., 2. a 3. fáze -
Ingredience:
2 lžíce pšeničných otrub
4 lžíce ovesných otrub
2 vejce
1/3 lžičky kypřicího prášku
75 g nízkotučného jogurtu
sůl
Kuřecí špíz
Ingredience:
2 kuřecí prsa
3 papriky (žlutá,zelená,červená)
1 větší cibule
250g žampionů
Brokolicovo-květákový salát
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
1 malý květák nebo 400 g mraženého
1 malá brokolice nebo 400 g mražené
4 vařená vejce
200 g drůbeží šunky
1 menší cibule
150 ml bílého jogurtu (max. 1,5% tuku)
hořčice, sůl, citronová šťáva, popř. bylinky
© 2010 - 2015 Dukanova-dieta.cz | dukan@dukanova-dieta.cz | Designed by - 2024
Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.