Hlavní strana
Dieta Protal
Dietní test
Dietní jídelníček
Recepty
BMI
Literatura
Dotazy a odpovědí
Dieta Protal
Úvodem
Pravidla
Výrobky obsahující proteiny
Koření
Zakázané výrobky 1. a 2. fázi
Povolena zelenina ve 2. fázi
Základní pojmy
Sacharidy
Tuky
Bílkoviny
Index tělesné hmotnosti BMI
Části diety
1. fáze - útočná
2. fáze - rovnoměrná ztráta
3. fáze - upevňující
Fáze definitivní stabilizace
Dietní jídelníček
Týdenní pro 1. fázi
Týdenní pro 2. fázi
Ceník jídelníčků na míru
Zeptejte se nás
Nejčastější dotazy
Jsme na Facebook'u
Cookies
Reklama
Recepty
Domácí pekárna
Moučníky
Ostatní
Pokrmy z drůbeže
Pokrmy z masa
Pokrmy z mléka
Pokrmy z ryb
Pokrmy z vajec
Pokrmy ze zeleniny
Polévky
Předkrmy/chuťovky
Saláty
Dietní test
...
Recepty
Šmakoun na žampionech
Ingredience
šmakoun,
žampiony,
kousek pórku nebo cibule,
sůl, drcený kmín, pepř
Tvarohová pochoutka
- 1., 2. a 3. fáze -
Ingredience:
1/2 kostky tvarohu (max. 3,5% tuku),
3 lžíce bílého jogurtu (max. 1,5% tuku),
cca 10 cm dlouhá syrová okurka,
1 stroužek česneku,
jarní cibulka,
vegeta
Filé v alobalu
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
4 větší plátky rybího filé, 120 g bílého jogurtu (max. 1,5% tuku),
2 velké cibule,
2 lžíce hořčice,
1 lžička kari koření,
šťáva z 1 citronu,
pepř, sůl
Chléb ala Kalas
- 1., 2. a 3. fáze -
Ingredience:
4 lžíce pšeničných otrub,
8 lžic ovesných otrub,
3 celá vejce,
2 lžičky kypřícího prášku,
1/2 lžičky skořice,
4 lžíce mletého tvarohu,
1 lžíce sladidla.
Panna cotta
- 2. a 3. fáze -
Ingredience (1 porce):
půl sklenice mléka 0,5% tuku
250 g nízkotučného jogurtu
1 lžíce sladidla
0,5-1 lžíce želatiny
aroma podle gusta - 2 kapky
popřípadě: citronová kůra + kardamon / skořice
Tvarohový dort s mrkvi
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
* 900 g měkkého tvarohu (max. 2% tuku)
* 100 g vanilkového tvarohu bez cukru (nebo max. 4 g/100g) s max. 3,5% tuku
* 4 lžíce jogurtu (max. 1,5% tuku)
* 6 lžiček kukuřičného škrobu
* 6-7 lžic tekutého sladidla nebo 12-14 lžic sladidla v prášku
* 7-8 vajec
* 1 celá mrkev (zastoupí nám sušené ovoce)
* sůl
* několik kapek aromatu (např. mandlového)
Zapečený lilek s mletým masem
Ingredience:
1 lilek,
200g mletého hovězího masa,
sůl,
provensálské koření,
koření na mletá masa,
cibule,
česnek
Hlávkový salát s rajčaty
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
hlávkový salát, 400 g rajčat, 150 ml bílého jogurtu (max. 1,5% tuku), sůl, pepř
© 2010 - 2015 Dukanova-dieta.cz | dukan@dukanova-dieta.cz | Designed by - 2024
Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.